Monitoring en evaluatie

 

Evalueer de effectiviteit van uw projecten met de dienst monitoring en evaluatie van Axyom

Moet u een project of programma monitoren en evalueren? Vaak is projectevaluatie een noodzaak voor organisaties als de uwe en zelfs een vereiste voor donoren.

Vertrouw deze taak dus toe aan een externe expert zoals Axyom, en maak uw tijd vrij om u te concentreren op de uitvoering van het project of programma.

Axyom: monitoring op basis van effectiviteit en efficiëntie

Hoewel onze experten kunnen inspelen op alle door de OESO bepleite prestatiecriteria, hebben we bij Axyom besloten ons te concentreren op aspecten die rechtstreeks verband houden met managementcapaciteiten: effectiviteit en efficiëntie.

Een keuze die ons in staat stelt volledig coherent te zijn tussen onze verschillende vakgebieden, maar vooral om u een complete dienstverlening voor het beheer van uw organisatie aan te bieden.

Heeft u een vraag ? Wilt u meer weten over de oplossingen die Axyom uw organisatie kan bieden ? Wilt u specifieke referenties voor een bepaald type dienst ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@axyom.org.  We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ontdek onze andere diensten