Olivier Kroemmer

Olivier Kroemmer, stichtend vennoot van Axyom, werkt al meer dan 20 jaar in de non-profitsector. Na 10 jaar als financieel manager in Belgische ngo's te hebben gewerkt, werkt hij nu al 11 jaar als consultant, voornamelijk op het gebied van financieel beheer van non-profitorganisaties.

Met aanzienlijke ervaring in boekhouding en financieel beheer heeft hij talrijke institutionele en/of financiële diagnoses uitgevoerd, maar ook op het gebied van institutionele versterking, zowel bij de toepassing van instrumenten en methoden voor financieel beheer als bij de opleiding van financieel personeel. Dit gebeurt in een Frans- of Engelstalige omgeving.

Zijn knowhow in financieel beheer, gecombineerd met zijn kennis van het beheer van overheidsfinanciering (in het bijzonder de Belgische samenwerking en de EU) en zijn uitgebreide kennis van Winbooks en Excel-software geven hem een globale visie op alle componenten van een goed financieel beheer binnen een organisatie.

Bernard Van den Abeele

Bernard Van Den Abeele, stichtend vennoot van Axyom, heeft 20 jaar ervaring in de sector internationale samenwerking. Hij verblijft al meer dan 10 jaar in de Democratische Republiek Congo en voert regelmatig missies uit in Centraal- en West-Afrika.

Tijdens zijn loopbaan was hij programmamanager, landenvertegenwoordiger, directeur fondsenwerving en uitvoerend directeur bij verschillende organisaties. In al die jaren heeft hij zich gespecialiseerd in capaciteitsopbouw op het gebied van project-, programma- en organisatiemanagement.

Hij heeft met name talrijke door de Europese Unie en de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) gefinancierde organisaties begeleid en versterkt op het gebied van organisatie- en projectbeheer.

Gedurende verschillende jaren heeft hij ook diverse opleidingen en workshops gegeven over methodologieën voor projectbeheer en organisatieontwikkeling voor CMO's.

Heeft u een vraag ? Wilt u meer weten over de oplossingen die Axyom uw organisatie kan bieden ? Wilt u specifieke referenties voor een bepaald type dienst ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@axyom.org.  We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie over Axyom