Ondersteuning in de methodologie voor project- en programmabeheer

 

Een complete methodologie om u te helpen uw projecten te beheren

Axyom is betrokken bij alle niveaus van de projectcyclus, van programmering tot eindevaluatie.

Dankzij onze methodologie kunnen wij uw organisatie ondersteunen bij de identificatie en formulering van projecten, het zoeken naar financiering, de ontwikkeling van opvolgings- en evaluatiesystemen, enz.

Wij zorgen ook voor monitoring,  follow-up en evaluatie. Indien u dat wenst, kunnen wij "open" of "tailor-made" opleidingssessies organiseren  over de huidige methodologieën voor project-/programmabeheer (resultaatgericht beheer, veranderingsgerichte benaderingen, het in kaart brengen van resultaten, prestatie-indicatoren, risicobeheer, enz.).

De doelstellingen van onze methodologie

Met zijn methodologie voor project-/programmabeheer beantwoordt Axyom aan verschillende doelstellingen:

  • De kans op het verkrijgen van financiering vergroten door aangepaste project-/programmadossiers op te stellen.
  • Een goed beheer garanderen door de uitwerking van relevante, realistische en samenhangende projecten/programma's en door een kwaliteitsvolle uitvoering en opvolging.
  •  Zorgen voor een goede beheersing van het evaluatieproces van interventies vanuit het standpunt van zowel organisaties als beoordelaars.

Heeft u een vraag ? Wilt u meer weten over de oplossingen die Axyom uw organisatie kan bieden ? Wilt u specifieke referenties voor een bepaald type dienst ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@axyom.org.  We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ontdek onze andere expertisegebieden