Diagnose, audit en interne controle

 

Axyom voert de diagnose van uw organisatie uit

Om doeltreffende acties uit te voeren en uw beheer op lange termijn te versterken, is het raadzaam eerst een "snapshot" te maken van uw organisatie, project of programma. Bij Axyom bieden we u 3 oplossingen om dit te realiseren:

  1.  Een structurele en functionele diagnose: dit betreft zowel de regels van goed bestuur, de werking van de statutaire en beheersorganen als de dagelijks te gebruiken procedures en beheersinstrumenten.
  2.  Een financiële diagnose, ook wel audit of financiële controle genoemd: hierbij wordt de balans opgemaakt van het financieel beheer van uw organisatie, projecten of programma's, van de budgettering tot de subsidiabiliteit van de uitgaven, met name ten aanzien van de donoren.
  3.  Een interne audit: hierbij wordt nagegaan of de bestaande beheersprocedures worden nageleefd en of de beheersinstrumenten correct worden gebruikt.

Een externe audit aangepast aan uw behoeften

Om u het beste te bieden op het gebied van audits, werken wij samen met gerenommeerde internationale kantoren en met lokale kantoren die door de donoren zijn goedgekeurd en/of erkend.

Heeft u een vraag ? Wilt u meer weten over de oplossingen die Axyom uw organisatie kan bieden ? Wilt u specifieke referenties voor een bepaald type dienst ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@axyom.org.  We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ontdek onze andere diensten